Sampeyan ora bakal lali 10 foto "langka" iki biyen

Nalika sampeyan ndeleng foto "langka" iki saka sejarah Sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan ora ngerteni luwih saka sing sampeyan kira, sanajan sampeyan nganggep sampeyan minangka penggemar sejarah.

Foto sejarah unik iki nuduhake sudut pandang sing beda banget tinimbang sing wis dingerteni. Sampeyan bakal bisa ndeleng Charlie Chaplin, Osama Bin Laden, Elvis Presley, Tiananmen Square lan acara sejarah liyane kanthi cara sing beda.

1) Ing taun 1972, minangka bagean saka misi Apollo 16 ing rembulan, astronot Charles Duke ninggalake foto dheweke, garwane, lan anak loro sing dibungkus plastik ing permukaan rembulan. Foto kasebut isih tetep katon ing permukaan wulan saiki.
foto sejarah

2) Babagan Patung Liberty sing lagi dibangun ing Paris (1884).
foto sejarah

3) Petugas narkoba Pablo Escobar lan putrane ngadeg ing ngarep Gedung Putih wiwitan taun 1980an.
foto sejarah

4) Charlie Chaplin nalika umur 27, 1916.
foto sejarah

5) Iki minangka pandangan sing beda banget karo wong sing ngadeg ing ngarep tank ing Lapangan Tiananmen.
foto sejarah

6) Pembangunan Tembok Berlin, 1961.
foto sejarah

7) Pasukan sekutu moyoki Hitler saka ndhuwur Reich Chancellery ing pungkasan Perang Dunia II.
foto sejarah

8) Jurukamera nyathet geger singa kanggo logo MGM.
foto sejarah

9) Iki minangka Osama Bin Laden enom karo kulawargane ing Swedia sajrone taun 1970. Bin Laden nomer loro saka sisih tengen, nganggo kaos ijo lan celana biru.
foto sejarah

10) Elvis ing Angkatan Darat, 1958.
foto sejarah

sumber: Imgur

Yen sampeyan seneng foto iki, bareng karo kanca-kanca!


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.