Kejiret ing antarane kontraptasi manungsa. Foto lucu banget

Yen duwe kewan ingon, dadi bagean saka kulawarga. Lan nalika kewan dadi bagean saka kulawarga, kadang-kadang lali yen dudu manungsa lan melu kahanan sing gawe isin ing antarane perabotan ing sekitar kita.

Kita wis ngrancang bangku, sofa lan tempat tidur gantung kanggo wong sing sikil loro, dudu papat.

Lan saiki kepiye carane aku bisa uwal saka iki?
kewan lucu

Tulung HELP. kewan lucu

Aku ora ngerti kepiye tekan kene. kewan lucu

Kirim tim penyelamat. kewan lucu

Sumpah aku kepenak. kewan lucu

Aku ora yakin kepiye kedadeyan iki. kewan lucu

Anjing sing resik iku asu sing seneng. kewan lucu

Hammocks pancen jebakan. kewan lucu

Iki kepepet ing antarane rong kursi tangan wiwit dadi klasik. kewan lucu

Aku pengin nulungi sampeyan milih klambi. kewan lucu

Tulung tulungana aku. kewan lucu

Fuente

Nuduhake foto sing nyenengake (nanging nengsemake) iki karo kanca-kanca kanggo mesem ing rai. [ukuran social4i = »gedhe» kempal = »kempal-kiwa»]

Kaya sing sampeyan tingali akhir-akhir iki, aku luwih akeh nggunakake artikel babagan kewan, kanthi nada guyon utawa menehi katrangan crita karo pungkasan pungkasan.

Aku nindakake amarga aku ndeleng manawa sampeyan seneng banget ing Facebook lan, Aku seneng karo segawon amarga papat sebab utama:

1) Dheweke minangka perusahaan sing apik banget: kanca setya lan sing nuduhake sampeyan luwih tresna tinimbang makhluk urip liyane.

2) Dheweke minangka alesan supaya urip luwih aktif: segawon meksa sampeyan nggawa dheweke mlaku-mlaku.

3) Asu butuh kita, dheweke menehi tujuan. Akeh wong sing duwe kekarepan lan / utawa kudu ngurus makhluk urip liyane.

4) Asu ngrusak alangan sosial kanggo akeh wong. Kasunyatan sing dingerteni manawa sampeyan metu karo segawon, sampeyan bakal duwe interaksi sosial liyane. Sawetara wong bakal mesem karo sampeyan lan pemilik asu liyane bakal mandheg ngomong karo sampeyan. Cara sing apik kanggo ngilangi es.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.