45 hatur nuhun frasa

"Lahirna ogé pikeun bersyukur" saur paribasa populér, sareng éta mangrupikeun bebeneran anu hébat anu urang henteu kedah hilap. Pasti anjeun tiasa émut waktos nalika nyarios "hatur nuhun" ngan ukur pondok. Sakedap saatos terang frasa syukur bakal janten pitulung hébat ka anjeun.

Éta jalma-jalma anu nyepeng tempat anu istiméwa dina haté anjeun berkat kalakuan anu dilakukeun dina kahirupan anjeun. Aranjeunna nunjukkeun yén aranjeunna paduli ka anjeun sareng anu ngeusi haté anjeun ku kareueus sareng kapuasan. Aranjeunna parantos aya di sisi anjeun iraha anjeun parantos nyungkeun atanapi bahkan, sabab aranjeunna parantos aya di sisi anjeun sareng terus masihan anjeun sadayana cinta tanpa wates.

Hatur nuhun frasa anu anjeun teu tiasa sono

Kusabab kitu, kami bakal ngajelaskeun sababaraha frasa syukur yén anjeun kedah tetep aman sahingga anjeun tiasa nganggo nalika diperyogikeun. Anjeun tiasa nyeratna sareng nyimpen éta dina buku catetan supados tiasa dicandak nalika anjeun peryogi, Anjeun ogé tiasa nyerat anu saé pikeun anjeun émut sabab aranjeunna anu anjeun paling resep, jsb.

Pikeun sadayana ieu, anjeun moal kantun kumpulan frasa hatur nuhun anu parantos kami lebetkeun di dieu pikeun anjeun. Éta mangrupikeun frasa anu tiasa anjeun anggo pikeun bakti ka jalma sanés atanapi ngan ukur pikeun ngeunteung ngeunaan rasa syukur anjeun dina kahirupan anjeun sareng anu anjeun pasihkeun ka batur sareng ogé ka nyalira.

  1. Syukur jempé teu aya gunana pikeun saha waé.
  2. Nyaho sareng nunjukkeun sia dua kali.
  3. Saban poé dina kahirupan kuring kuring ngagaduhan anu matak syukur… sareng éta mangrupikeun palajaran anu kuat.
  4. Urang kedah milarian waktos kanggo ngeureunkeun sareng ngahaturkeun nuhun ka jalma-jalma anu aya parobahanana dina kahirupan urang.
  5. Pangapunten anu leres nyaéta nalika anjeun tiasa nyarios, 'Hatur nuhun kana pangalaman éta.'
  6. Silaturahmi, upami didahar ngan ukur ku sukur, sami sareng poto anu akhirna luntur.
  7. Anu ngajantenkeun urang bagja nyaéta bersyukur.
  8. Entong ngaruksak naon anu anjeun gaduh ku hoyong anu teu dipimilik; émut yén naon anu anjeun gaduh ayeuna mangrupikeun salah sahiji hal anu anjeun ngan ukur ngarepkeun.
  9. Abdi hoyong hatur nuhun ku sadayana haté, tapi pikeun anjeun, sobat anu dipikacinta, haté kuring henteu aya kasieun.
  10. Langkung sadar anjeun ngeunaan hal-hal anu saé dina kahirupan anjeun, beuki seueur hal-hal anu saé bakal teras-terasan diwujudkeun.
  11. Kuring diajar unggal dinten yén babarengan sareng anjeun mangrupikeun kakuatan hirup kuring, pikeun sagala anu anjeun pasihkeun ka kuring, pikeun sadayana anu anjeun pasihkeun ka kuring, pikeun cinta anu teu aya saratna, hatur nuhun pisan.
  12. Sanaos anjeun jauh, haté kuring moal hilap yén kami babaturan sareng kami dihijikeun sareng rébuan petualangan sareng tantangan anu urang tiasa ngungkulan babarengan. Ti dieu kuring ngahaturkeun nuhun pikeun anjeun anu teras-terasan ngadukung, pikeun anjeun sering masihan leungeun sareng seuri pikeun kuring nalika sedih. Hatur nuhun parantos aya.
  13. Abdi bogoh pisan ka anjeun sareng kuring badé ngucapkeun "hatur nuhun".
  14. Anjeun teu aya saratna. Hatur nuhun pikeun ngadangukeun kuring, duanana dina kabagjaan kuring ogé dina kasedihan kuring!
  15. Syukur, sapertos kembang-kembang tinangtu, henteu lumangsung jangkungna sareng langkung héjo di bumi anu saé anu handap asor.
  16. Kuring bakal salawasna hatur nuhun parantos ngalih tina katiisan, babarengan kami terang cinta sajati sareng kuring ngan ukur hoyong babarengan sareng anjeun sareng anu sanés.
  17. Henteu aya anu langkung terhormat tibatan haté anu bersyukur.
  18. Syukur ngandung hartos ka jaman baheula urang, mawa perdamaian ayeuna, sareng nyiptakeun visi kanggo énjing.
  19. Penghormatan pangluhurna pikeun anu maot sanés nyeri tapi syukur.
  20. Sakitu hébat nyaéta pelesir mendakan lalaki anu bersyukur anu matak résiko henteu janten henteu sukur.
  21. Kusabab jumlah kasangsaraan anu teu adil sareng henteu bahagia di dunya, kuring pisan ngahaturkeun, malahan malah bingung, ku seueur kasusah anu diséépkeun kuring.
  22. Nalika anjeun tuang pucuk awi, émut ka lalaki anu melak na.
  23. Darajat anu kuring bogoh ka anjeun nyaéta kaadilan pikeun jumlah hatur nuhun anu kuring hoyong pasihkeun.
  24. Sanés jalma anu bagja bersyukur ... éta ngan ukur jalma anu bersyukur janten leres-leres bahagia.
  25. Anu bersyukur ngahargaan anjeun.
  26. Hirup saolah-olah anjeun bakal maot énjing, diajar siga anu hirup salamina.
  27. Cikal munggaran pikeun kaayaanana nyaéta rasa syukur.
  28. Janten bersyukur nyarios alus ngeunaan haté sareng ngajantenkeun haté anjeun nyarios.
  29. Dina kahirupan biasa urang boro-boro sadar yén urang nampi langkung seueur tibatan anu urang pasihkeun, sareng anu ngan ukur ku rasa sukur hirup bakal dieuyeuban.
  30. Anjeunna anu masihan, kedah henteu émut deui; tapi anu nampi kedah tong hilap.
  31. Henteu aya kecap di dunya anu caket pisan kumaha kuring ngahaturkeun.
  32. Syukur ngarobah nyeri ingetan kana kabungah sepi.
  33. Cinta anjeun ngarobih kahirupan kuring, ngarobahna janten langkung saé. Cinta anjeun ngajantenkeun kuring ngarep-ngarep sareng bagja. Hatur nuhun parantos masihan cinta anjeun sareng pikeun mikanyaah ka kuring sapertos kuring. Abdi bogoh ka anjeun wahai cinta.
  34. Salami walungan ngalir, gunung ngiuhan, sareng aya béntang di langit, émut kana kauntungan anu ditampi kedahna tetep aya dina pipikiran jalma anu bersyukur.
  35. Hatur nuhun, cinta, sabab ti saprak anjeun némbongan sapanjang kahirupan abdi parantos robih. Kusabab ti mimiti waktos kuring perhatosan sensasi aneh di jero kuring, kuring mikawanoh kukupu anu kawéntar dina beuteung kuring.
  36. Hiji salamina kahutangan budi ka jalma anu nyerahkeun kahirupan pikeun urang.
  37. Sanaos kuring henteu nyarios éta, haté kuring émut unggal polah rupa, unggal ni'mat sareng unggal imut anu ngajantenkeun hirup abdi bahagia. Hatur nuhun ka anjeun sadayana anu ngajantenkeun hirup kuring pangsaéna, kuring bakal salamina sukur.
  38. Sanaos sakapeung sigana moal siga kitu, anjeun sadayana pikeun kuring. Éta sababna kuring mutuskeun pikeun ngabagi kahirupan kuring sareng anjeun.
  39. Kuring terang yén anjeun aya dina anu saé sareng anu goréng. Henteu seueur jalma sapertos anjeun. Anjeun unik!
  40. Sakedap kuring ngaraos yén sakumna dunya datang ka kuring sareng anjeun sumping pikeun nyalametkeun kuring, hatur nuhun cinta kuring pikeun salawasna aya dina momen nalika kuring paling meryogikeun anjeun.
  41. Dina haté kuring ngan ukur tiasa syukur ka anjeun sabab anjeun sapertos kulawarga pikeun kuring. Babaturan sareng dulur-dulur anu ngiringan kuring dina jalur anu kuring pilih pikeun kahirupan kuring.
  42. Syukur henteu ngan ukur kautamaan anu gedé. Éta aya hubunganana sareng anu sanés.
  43. Hatur nuhun kana seuneu pikeun lampu na, tapi tong hilap suku lampu anu sabar ngadukungana.
  44. Upami hiji-hiji do'a anu anjeun kantos salami salami hirup anjeun nyaéta 'hatur nuhun', éta bakal cekap.
  45. Kahariwang réngsé nalika syukur dimimitian.

Naon anu anjeun pikirkeun? Hatur nuhun pisan kanggo anu maca tulisan ieu!


2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Federico Siulok Gastelum cenahna

    Saur aranjeunna saé pisan, jelas sareng tepat, kuring bakal neraskeun sareng maca ieu kalayan minat, hatur nuhun, hatur nuhun, hatur nuhun

  2.   Antonio cenahna

    Upami sadaya jalma nunjukkeun sareng nyatakeun rasa syukur, panginten jagad raya ieu bakal béda.