Berita Goréng Di Bandara Sareng Conto Solidaritas Emosi

Kuring badé nyaritakeun anekdot pondok anu asli anu kajantenan di bandara sareng anu nunjukkeun tingkat empati anu aya di jalma nalika aya anu lepat.

Dinten ayeuna kuring sareng bos kuring badé sumping di bandara siap-siap pendak sareng sababaraha klien anu penting pisan. Pas kuring badé ngahurungkeun telepon kuring na pesen sora sareng téks mimiti sumping tina sababaraha dulur caket.

Solidaritas émosional jalma.Telepon ka bumi. Indung anjeun ngalaman stroke serius sareng anjeunna aya dina perawatan intensif ”baca pesen téks munggaran anu nembongan dina telepon.

Bos kuring ngawartosan yén kuring kedah langsung angkat. Nalika kuring ngantri di konter tikét, kuring mimiti ngobrol sareng adi kuring ngeunaan kaayaan indung urang, nangis kuring ngajelaskeun ka anjeunna yén kuring badé nyobian hiber anu kaluar dina 30 menit.

Dua belas jalma dina garis payun kuring ngadangukeun paguneman kuring sareng aranjeunna sadayana ngantep kuring lulus. Teras wawakil ti perusahaan maskapai kaluar di tukangeun konter sareng masihan kuring paket jaringan. Sateuacan kuring gaduh waktos kanggo ngaréaksikeun masihan kuring nangkeup badag.

Abdi angkat hiber. Indung kuring dina kaayaan stabil.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.