Жеке өсудің негізгі 7 адамы

Бұл жазбада мен сізді таныстырмақпын Жеке өсу үшін негізгі 7 адам сонымен қатар оның ең жақсы кітаптары.

Өзіне-өзі көмек беретін кітаптар көп, бірақ із қалдыратындар өте аз. Олардың авторларын білу, бейнематериалдар арқылы жазған нәрселеріне ғашық болуымызға көмектеседі, өйткені олардың кітаптары - бұл өздері. Негізінен мен келесі авторларды ұстандым, олардың кейбіреулері психологтар немесе психиатрлар:

1) Лекс Ровира Сельма

алекс ровираОл очерктердегі өмірге өз көзқарасын, сондай-ақ олардан алынған оқиғаларды баяндайтын кітаптарды табысты жазушы. өмір үшін сансыз ілімдер.

Керемет спикер (Интернетте оның көптеген бейнелері бар) және тамаша жазушы.

Оның шедеврі: Іске сәт Фернандо Триас де Беспен (тағы бір тамаша спикер) бірге жазылған.

Обралар:

Ішкі компас, (Active Company, 2003).
La Buena Suerte, Фернандо Триас де Беспен бірлесіп жазған (Empresa Activa, 2004).
Жеті күш, (Белсенді компания, 2006).
Франческ Мираллеспен бірге жазылған Бақыт Лабиринті (Агилар, 2007).
Емдейтін сөздер, (Редакциялық платформа, 2008).
Жақсы өмір, (Агилар, 2008).
Соңғы жауап, Фрэнческ Мираллеспен бірге жазылған. Torrevieja City роман сыйлығы 2009 (Random House Mondadori, 2009)
Жақсы дағдарыс, (Aguilar, 2009).
Эль Бенефисио, Джордж Эскрибаномен бірлесіп жазған (Агилар, 2010).

Анықтама: http://www.alexrovira.com/

2) Луис Рохас Маркос.

Луис Рохас МаркосСевиллано, 1968 жылы АҚШ-қа психиатрияны зерттеу үшін қоныс аударды. Қазіргі уақытта әлемдегі ең беделді психиатрлардың бірі және Нью-Йорк университетінде сабақ береді.

Өте жақсы және қарапайым адам. Өз идеяларын түсінікті және көңілді түрде жеткізеді және а тамаша динамик. Оның кітаптары сізге көп пайда әкелетіні сөзсіз.

Кейбір жұмыстар:

Қала және оның проблемалары (1992)
Сынған жұп (1994)
Зорлық-зомбылықтың дәндері (Espasa Essay Prize 1995)
«Ғасырдың соңы» (1996)
Біздің бақытымыз (2000)
11 қыркүйектен тыс
Ностальгияға қарсы заттар
Қала және оның проблемалары (2001)
Бөлінген жұп: отбасы, дағдарыс және жеңу (2003)
Біздің белгісіз қалыпты өміріміз (2004)
Оптимизм күші (2005)
Өзін-өзі бағалау (2007)
Бірге өмір сүру (2008)
Жүрек пен ақыл: физикалық және эмоционалдық әл-ауқат кілттері (2009)
Қиындықтарды еңсеру: төзімділік күші (2010)

Анықтама: http://www.luisrojasmarcos.com/

Бұл ретте бейне Сіз Луис Рохас Маркоспен, оның өзін қалай көрсететіндігімен және қалай ойлайтындығымен жақсырақ танысатын боласыз:

3) Эмилио Гарридо Ландивар.

эмилио гарридо ландивар
Памплонаның тамаша психологы. Ол білімді берудің ерекше сипаттамасына ие: табиғи және қарапайым, бақылауларында өте дәл және мен идеология мен өмірді көру тәсілімен бөлісетін адам.

Мен Испанияның солтүстігіндегі керемет қалада дүниеге келгеніме бақыттымын Памплона. Сондықтан мен бұл адамды көбірек білемін, ол көпшілік үшін бейтаныс болады.

Ол сондай-ақ жазушы, сондықтан мен кеңес беремін: Өзіңізді жақсы сезінуге арналған кеңестер мен нұсқаулар. Күнделікті өмірде қолдануға болатын кеңестер, өйткені бұл әрқайсымызға жақын шындықтан басталады. Барлығына түсінікті болу үшін қарапайым көпшілікке жазыңыз.

Анықтама: Эмилио Гарридо Ландивар.

4) Энтони Роббинс.

Энтони РоббинсБұл жаттықтырушы тамаша Солтүстік Америка парадигмасы өзін-өзі жетілдіру және әйгілі «Егер сіз қаласаңыз, аласыз». Беруде нейро-лингвистикалық бағдарламалауға назар аударды бүкіл әлемдегі макроконференциялар. Оның айналасындағы маркетинг әсерлі және миллиардтаған доллар.

Жақында одан келесі кітабын қашан жазатыны туралы сұрады, өйткені бірнеше жыл қуаңшылық болды. Ол оған түрткі болған нәрсені жасадым деді: дәріс оқу.

Осы 3 күндік конференцияларға кіру шамамен 1.000 евро тұрады және олар конференцияға қарағанда әйгілі әншінің концертіне ұқсайды. Мотивация орталық элемент болатын ерекше орта жасаңыз. Оның ең ерекше және таңқаларлық саны - жиналғандарды отқа оранған жолмен жүруге мәжбүр ету.

Мені осы адамға иландырған кітап болды Алып қадамдар. Арнайы кітап. Оның қарым-қатынас жасаудың ерекше тәсілі бар және адамдарда тудыратын уәждемесі керемет. Оның кітаптары керемет жақсы.

Анықтама: http://www.tonyrobbins.com/

5) Карл Оноре.

Карл құрметКарл Оноре - бұл парадигма Баяу қозғалыс. Бұл қозғалыс жақтайды мына құтырдан құтыл біз суға батырылған және дамыған елдерді түбегейлі азаптайтын көптеген зұлымдықтардың себебі болып табылады.

Оның фетиш кітабы: Баяулықты мақтаңыз.

Мен сені тастаймын сіздің конференцияңыз Идеялар қаласы. Идеяларды өте жақсы жеткізеді:

Анықтама: http://www.carlhonore.com/

6) Хорхе Букай.

Хорхе БукайТамаша жазушы. Оның жұмысындағы ең керемет нәрсе - бұл Мен сізге айтайын. Өмірде жүзеге асырылатын адамгершілікті қамтитын әңгімелер топтамасы. Керемет диктор, оның мына аудиокітабынан көріп отырғаныңыздай: сізге айтайын.

Ол қарапайым отбасынан шыққан және жұмыс істеген шұлық сатушы, клоун және балалар ойын-сауық. Кейін дәрігер болып бітірді. Оның кітаптары сауығып кетеді.

Библиография:

Клаудияға хаттар (1989)
Демьян үшін есептер (1994)
Ойланатын әңгімелер (1997)
Демиан үшін есептер (1998)
Өзін-өзі бағалаудан өзімшілдікке дейін (1999)
Көзіңді сүйіп жақсы көру (2000)
Айтайын (2002)
Оқиға ойыны (аудиокітап): аудио басылымы, сізге айтайын (2004)
Арбашы (2004) (Маркос Агуиниспен бірге)
Шимрити (2005)
Үміткер (2006)
Маған сен (2006)
Барлығы аяқталған жоқ (2006) (Сильвия Салинаспен бірге)
Богини Фортуна туралы миф (2006)
20 қадам алға (2007)
20 қадамдық ойын (2008)
3 сұрақ (2008)
Шынжырланған піл (2008)
Сенсіз жүре бер (2009)

Жол карталары:>

Өз-өзіне сенімділік жолы (2000)
Кездесу жолы (2001)
Көз жасының жолы (2001)
Бақыт жолы (2002)
Руханият жолы (2010)

Анықтама: Журналы Хорхе Букай

Мен сізге осыны қалдырамын бейне бұл оның Ratones coloraos бағдарламасындағы Quintero-мен сұхбатының 1 бөлімі:

7) Тим Феррис.

Тим ФеррисБұл жас жігіт өнімділігі мен уақытты пайдаланудағы машина. Бестселлер кітабының авторы 4 сағаттық жұмыс аптасы принциптері бар Парето заңы, сіздің 20% күш-жігеріңізбен сіз 80% нәтижеге қол жеткізе аласыз. Көптеген адамдар 80% күш-жігерін тек 20% нәтижеге жетуге арнайды.

Арналған бір апта ішінде әртүрлі пәндерді үйрену. Олар оларды игеру үшін бірнеше жыл қажет болатын пәндер. Ол итеруді негізгі қару ретінде қолданған жаңа техниканың арқасында Қытайдағы кик боксының чемпионы болды. Оған лақап ат берілген Сумо палуаны.

Жасайды пәнді қысқа мерзімде оқып, игеру үшін егжей-тегжейлі талдау.

Бұл қазіргі уақытта періште инвестор. Мұны қауіпті инвесторлар деп атайды.

Мен сізге осыны қалдырамын ол TED-те оқыды біз сіз туралы қандай адам туралы түсінік беру үшін:

Бұлар мені шабыттандыратын және ынталандыратын сүйікті 7 адамым. Құдай қаласа жылдар өткен сайын бұл тізімді көбейтетініме сенімдімін.

Сізді шабыттандыратын, ішіңіздегі жақсы нәрсені шығаратын немесе сүйсінетін адамдар кім?


Мақаланың мазмұны біздің ұстанымдарымызды ұстанады редакторлық этика. Қате туралы хабарлау үшін нұқыңыз Мұнда.

2 пікір, өз пікіріңізді қалдырыңыз

Пікіріңізді қалдырыңыз

Сіздің электрондық пошта мекен-жайы емес жарияланады.

  1. Деректерге жауапты: Мигель Анхель Гатан
  2. Деректердің мақсаты: СПАМ-ны басқару, түсініктемелерді басқару.
  3. Заңдылық: Сіздің келісіміңіз
  4. Деректер туралы ақпарат: заңды міндеттемелерді қоспағанда, деректер үшінші тұлғаларға жіберілмейді.
  5. Деректерді сақтау: Occentus Networks (ЕО) орналастырған мәліметтер базасы
  6. Құқықтар: Сіз кез-келген уақытта ақпаратты шектей, қалпына келтіре және жоя аласыз.

  1.   Марианна пессолано дижо

    Мен Ог Мандиноны қосар едім ... оның кітаптары мені таңдандырды ... және маған үлкен нәрселерді үйретті

  2.   Мигель періште пуй сүйегі дижо

    Альберт Эспиноса ...

    Ауру мен мүгедектікті жеңудің мысалы