motivimi tek fëmijët

Si të motivojmë një fëmijë

Nëse dëshironi të motivoni një fëmijë, mënyra më e mirë për ta bërë është ... duke mos e bërë atë! Ju duhet të jeni frymëzimi i tij dhe atëherë ai do të motivojë veten ...

rruga e këmbënguljes

50 fraza këmbënguljeje

Këmbëngulja është diçka që mund të mësohet dhe me këto 50 fraza do të kuptoni se gjithashtu mund ta arrini nëse vendosni mendjen për të.

Si ta kapërcejmë vetminë

Nëse e keni kuptuar që vetmia po ju shkakton shqetësime emocionale, atëherë mos harroni këto këshilla për t'ju ndihmuar ta kapërceni atë.

person i ndrojtur

Si të ndalemi së ndrojturi

Nëse jeni i ndrojtur, mos u shqetësoni, ju mund të mësoni të ndaloni së ndrojturi. Këtu janë disa gjëra që ju duhet të bëni.

antivlerat në mendim

Cilat janë antivlerat e jetës

Antivlerat janë ana tjetër e vlerave. Whatshtë ajo që na bën të ndihemi keq, por kjo është brenda jetës dhe marrëdhënieve njerëzore.

vajzë e lumtur me mendime të bukura

40 mendime të bukura për të menduar

Nëse keni mendime të bukura, jeta juaj do të jetë shumë më e mirë dhe cilësia e jetës suaj do të rritet ndjeshëm ... mos harroni asnjë nga këto 40 mendime!

shiko film duke ngrene kokoshka

8 filma për vetë-përmirësim

Nëse ju pëlqen kinemaja, nuk mund të humbni përzgjedhjen tonë të 8 filmave për vetë-përmirësim. Sapo t’i shihni ... do ta shihni jetën ndryshe!

përmirësimi i lartë i vetë

50 mesazhe të vetë-përmirësimit

Këto mesazhe të vetë-përmirësimit janë ideale për tu mbajtur në mendje çdo ditë të jetës tuaj. Ju mund t'i drejtoheni këtyre frazave kur duhet të lëvizni!

qen i vetëkontrolluar

8 teknika të vetëkontrollit

Nëse e kuptoni në jetën tuaj të përditshme që ju mungon vetëkontrolli, atëherë mos harroni këto 8 teknika për të ndryshuar jetën tuaj për mirë.

arritja e qëllimit me këmbëngulje

Këmbëngulja: çelësi i suksesit

Këmbëngulja është një qëndrim ndaj jetës që nëse e farkëtoni në karakterin tuaj do të jeni në gjendje të arrini atë që keni synuar të bëni, kështu!

djalë i përulur që nuk mburret me sukseset e tij

Si mund të kesh më shumë përulësi

Përulësia është e nevojshme në shoqërinë tonë, por bie në sy nga mungesa e saj ... a është e mundur që tani e tutje të keni më shumë përulësi?

vajzë e lumtur me vetë përmirësim

Kapërcimi i frazave

Vetë-përmirësimi është më shumë një qëndrim ndaj jetës ... Nëse dëshironi ta keni, mos harroni këto 35 fraza që do t'ju ndihmojnë ta arrini atë!

grua e irrituar që shtrin flokët

Çfarë të bëni kur ndjeni zhgënjim

Fëmijët dhe të rriturit ashtu mund të kenë një tolerancë të ulët për zhgënjimin. A ju ndodh edhe juve? A e dini se si duhet ta përmirësoni atë?

urojme mirmengjes nje personi te vecante

50 fraza mirëmëngjesi për tu zgjuar me gëzim

Nëse ekziston një mënyrë e mirë për të filluar çdo mëngjes, është të dish që dikush tjetër mendon për ty dhe të thotë mirëmëngjesi. Mos i humbisni këto fraza për ta bërë këtë!

Vetë-udhëzime për të qenë të suksesshëm

Teknika e vetë-udhëzimit

Teknika e vetë-udhëzimit është efektive në përmirësimin e cilësisë së jetës tuaj përmes të menduarit tuaj. Ju duhet qëndrueshmëri dhe gatishmëri për të ndryshuar.

Harroj vajze

Profecia e vetë-përmbushjes: Çfarë është dhe shembuj

Të gjithë njerëzit kanë përjetuar profeci të vetë-përmbushjes në jetën e tyre, vetëm në shumicën dërrmuese të rasteve, ata nuk e kanë kuptuar atë ose nuk e dinin. Profecia e vetë-përmbushjes është diçka që ne të gjithë e kemi provuar në një farë kohe në jetë. Vetëm ju mund të merrni maksimumin prej tij!

burra me dyshime ekzistenciale

Çfarë të bëj me jetën time

Çfarë të bëj me jetën time? Ndoshta është një pyetje që ia bëni vetes shumë ... Nëse keni probleme në gjetjen e përgjigjeve, ky artikull do t'ju ndihmojë të gjeni rrugën tuaj!

gruaja qe udheton shume e lumtur

Si është ekuilibri juaj i lumturisë

Të gjithë kemi një shkallë lumturie që na lejon të jemi pak a shumë të lumtur në jetën tonë. A e kuptoni si funksionon për të qenë më të lumtur?

ju nuk duhet të mbaheni

15 gjëra që nuk duhet të duroni

Jeta është shumë e shkurtër për të "marrë" disa gjëra. Ne të gjithë i tolerojmë gjërat në një moment që nuk duhet. Kjo mund të

Shembull i pabesueshëm i kapërcimit dhe këmbënguljes

Këtu është historia e një djali amerikan i cili vuajti depresion dhe abuzim në shkollë (ngacmimi). Ai ishte djali tipik që tallet në shkollë, megjithatë ai na tregon se si me përpjekje dhe këmbëngulje mund të kthejnë tryezat.

humb peshë

«EL Buñuelo» humbi 183 kg

Rob Gillett, me nofkën "Donut Njerëzor", ishte me dhjamë i sëmurë, apnea e gjumit dhe tashmë kishte pasur një goditje të vogël. Në 17 muaj ai humbi 179 kg

Zbuloni motivimet tuaja

Njohja e asaj që na motivon, na ndihmon të vendosim qëllimet tona Motivimi është ai që na lejon të zbulojmë dhe të vendosim ...

Magjia e fillimit

Projektet mbushin jetën me kuptim. Qenia njerëzore është e shqetësuar nga natyra. Ju duhet pak rutinë, ...

Motivimi për punë ekipore

Këtu janë disa citate që ju vijnë në ndihmë si motivim për punën në ekip: Stephen Covey: «Forca ...

45 rezoluta për vitin 2.011

Një vit i ri po afron, ndihet në atmosferë. Unë shpresoj shumë për vitin 2.011. Dhe ti? Si përballeni ...

Ne gjithmonë duam më shumë kohë

Të gjithë duam më shumë kohë. Kjo etje e pangopur është shumë e zakonshme tek njerëzit, një ambicie që në shumë raste është ...

Ndani mendimet tuaja duke shkruar

A e dini se sa e rëndësishme është të ndani mendimet, idetë, mendimet tuaja ... me të tjerët? Shtë një mënyrë për të lëshuar avull, për të bashkëvepruar ...

Ulur në jetë: Në pritje

Duket se të gjithë jemi duke pritur diçka, në mënyrë që të mund të ecim përpara në jetë: "Në pritje për të fituar më shumë para më shpejt ...

Tony Robbins: 8 këshilla motivuese

Tony Robbins është një shembull për shumë njerëz. Këtu janë 8 këshillat më të mira motivuese që kam zbuluar nga Anthony Robbins. The ...

Çmimi i suksesit

Për tu bërë i madh në çdo aspekt kërkon një sakrificë të caktuar. Ndonjëherë vendimet tuaja nuk do të jenë shumë ...

Ditë e re

Askush në këtë botë nuk mund ta ndryshojë të kaluarën. Pse të qëndrosh i zhgënjyer, i mërzitur ose të përdorësh hakmarrje? The ...

Mundësia e fatkeqësisë

Do të doja të ndaja me ju një zbulim që bëra një muaj më parë kur shkruaja një artikull. Unë gjithmonë kam fjalorin tim të ...

Kërkimi i një mentori

Ne mund të mësojmë se si të lexojmë ose të shkruajmë nga një mësues, por kush na mëson të sillemi mirë? Shumica…